Sender noen bilder fra chapterfesten som vi hadde her i Skjoldastraumen på Lørdag.Vi var velsignet med fint vær,så det var en fin høstdag.Det var veldigt kjekt med så mange fra Stavanger 12 stk.Anne Minne kom overaskende ute på kvelden glad og blid.Vi var 44 stk.totalt.   Mvh    Håkon                       Bilder Alf Magne   HER
 


Hei alle HOG venner.
 

Nå i helgen var me på hogfest hos våres vennen på Haugalandet. Dette var en fantastisk fin gjeng å komme til. Vi kjørte med bil opp på lørdags ettermiddag i et fantastisk fint vær. Olav var den eneste som kjørte sykkel opp.

Vi ble godt mottat når vi kom opp av Håkon og Svein. Vi var totalt 12 stk fra oss sørpå. Det var et fantastisk fint lokale de hadde der oppe.

Det er ingen tvil om at her er det lagt ned mye arbeid med å få et så fint lokale. Dette er det verd å ta turen opp å se på for de som ikke har sett det enda.Anne Minne dukket helt uventa opp utpå kvelden,hun skulle bli en stund for så å ta siste ferge hjem på kvelden. Dessverre så startet ikke bilen. Meg å Finn Otto sko liksom skua bilen i gang,men me den toppformen våres utpå kvoelden så blei det ikje så mange metranne før me måtte legga inn årene. Det va jo tross alt begmørkt å me sko jo finna veien tebage og. Neste gang så ska eg ha me lommalyktå,så sleppe eg å tryna i grusen på vei te baren igjen. Det va jo tross alt der me sko vera. Eg va litt dårlige dagen derpå,men eg tror det kan vera bensinloktå fra Golfen me dreiv å skudde på.he he. Uansett så vil eg si at dette var en kjempefest å en fin tur til våres venner på Haugalandet.

 

Takk for en fin fest alle sammen.   Alf Magne H.